Naturligleg.dk
Find Naturligleg.dk på Facebook

Naturlegepladser

 

NaturlegepladserNaturlegepladser er vores kerneprodukt og alle vores legeredskaber er udviklede og producerede af Naturligleg.dk. Vi har en række standartprodukter som kan sammensættes på forskellige måder og kobles med unikke legeredskaber til en helhed der passer til jeres behov og ønsker.
 
Vi udvikler også gerne en naturlegeplads der er skræddersyet til vores kunder, hvis I ønsker noget ud over det sædvanlige eller har en ide, som I gerne vil have realiseret.

En naturlegeplads fra NaturligLeg.dk er lavet af bæredygtige og miljørigtige naturmaterialer, med fokus på kvalitet, sikkerhed og holdbarhed. 
Vi producerer som udgangspunkt vores legepladser i robinietræ, egetræ og lærketræ. Vi har valgt disse træsorter ud fra kriterier om holdbarhed og naturligt udtryk. Læs mere om vores materialer HER
 
 

Tarzanbane
 
 
En tarzanbane sammensættes af et antal sjove og udfordrende redskaber efter jeres ønsker og der er mange forskellige kombinationsmuligheder.
 
Klatremiljø
 
Vores klatremiljøer findes i mange forskellige udformninger, men de udfordrer alle koordination af fod og hånd bevægelser.
Rutchebane
 
Vores serie af rutchebaner og opgange findes i forskellige størrelser og sammensætninger. Alle redskaberne udfordrer balancen, imens man er i bevægelse.
Legehus
 
 
Alle vores legehuse skaber rammer for fantasifuld leg. Husene findes i mange variationer til enhver sammenhæng. Her kan man lege uforstyrret af virkeligheden udenfor.
 
Træfigurer
 
 
Vores træfigurer findes i mange udgaver, kun fantasien sætter grænser for udformningen. Vi laver gerne nye figurer på bestilling - efter jeres ønsker.
Spil Vi har udviklet en serie spil til legepladsen. Spillene er udskåret i træ og findes i forskellige varianter. Vi laver gerne nye spil på bestilling - efter jeres ønske.
Sandkasse og vandleg
Vores sand og vandleg giver mulighed for sansestimulerende lege for de mindste. Her kan der bages sandkager, graves huller og meget andet

 

Gynger
 
 
Gynger
Vores gynger er en fast del af legepladsen. De er sjove, har stor legeværdi og giver motorisk træning. De er også gode at "hænge ud" på for de lidt større børn.
Vipper
 
 
Vipper giver en god træning af balancen, og det kan både være på en traditionel vippe, på et vippedyr eller i en vipperede
 
Svævebane
 
Fornemmelsen af at flyve gennem luften som en fugl, for på en gang at blive stoppet af fjederen og kastet retur, er uovertruffen.
Hængekøje miljøer
Her kan man hænge ud med sine bedste venner eller svinge frem og tilbage som i "høj sø"
Mondulus
Mondulus serien består af enkle, solide, modulopbyggede legeredskaber i sibirsk lærketræ. Vores Mondulus sortiment udvides hele tiden, så kig ind på siden for nyheder.
Løsdele/tilbehør
Her finder du et stort udvalg af forskellige løsdele, tilbehør og reservedele til legeredskaber.
Faldunderlag og sand
Ved legeredskaber, hvor man kan kravle op og falde over 60 cm ned, er faldunderlag et standardkrav. Her finder du et stort udvalg af forskellige faldunderlag.
 

 

 

NaturligLeg.dk ApS - Hornum Søvej 19, 9530 Støvring - Telefon: +45 9698 3030 - E-mail: info@naturligleg.dk